Skip to main content

Errezeta beganoak | Salteatutako lekak tomate fresko eta ekilore pipekin

Bideoa prozesatzen hasi gabe oraindik

Identifikazioa
2020-03-20
Iñaki Ubiriak gaurkoan lekak nola moztu eta tomatea erraz zuritzen erakutsiko digu, salteatutako lekak prestatzeko funtsezko bi osagai.
Saioak / Km0 errezetak
Gizartea / Osasuna
Errezeta, jatetxea, km0, leka salteatuak, Lekak, soja, tomate freskoa, tomatea
Tokiakm0 jatetxea
Artxiboa
BihurketaBihurketa hasi gabea
IraupenaDaturik ez
Neurriak0px X 0px
Fitxategia (X)
Fitxategi arina/home/www/396b7e1e76a9c2ce6d4171b6db3935fd/web/d/bideoArinak/screenShots/ (X)
Egilea eta jabetza
-k bidalia,
2020/03/25-an
Copyright
Edukiaren kokapena
Herriakm0 jatetxea
Webean
NonIgo gabea
LerroburuaErrezeta beganoak | Salteatutako lekak tomate fresko eta ekilore pipekin
DeskripzioaIñaki Ubiriak gaurkoan lekak nola moztu eta tomatea erraz zuritzen erakutsiko digu, salteatutako lekak prestatzeko funtsezko bi osagai.
 
bannerra