Errezeta beganoa I Platano izozkia mango eta txokolate saltsarekin Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Egun bero hauetarako postre erraz eta osasuntsua dakargu gaurkoan, platano izozkia, mangoa eta txokolate saltsarekin. Gozatu! Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Hummusak Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Hummus-a mundu osoan ezaguna den zizka mizka freskoa. Tradizionala nola prestatzen den ikasteaz gain, gaurko bi proposamen berezi ditugu: onddoekin egindako hummus-a eta pikilo piperrekin egindakoa. Ea zein den zuen gustukoen! Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Albondiga beganoak Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Oinarrizko errezeta dakargu gaur Iñakik, gure etxeetan falta ezin den horietakoa, albondiga beganoak! Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Dhal Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Indiara gerturatuko gara gaur, edo behintzat indiar zaporeak gurera ekarriko ditugu eta dilista gorriekin egindako Dhal -a prestatzen ikasiko dugu. Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Arto krema Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Inoiz probatu duzue artoa kreman? Ikusi zein errezeta erraza eta azkarra proposatzen digun gaur Iñaki Ubiriak. Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa | Zainzuriak aguakate saltsarekin Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Asteburuaren atarian, hemen duzue gaurko KM0 jatetxeko kideen proposamena: zainzuriak aguakate saltsarekin. Probatu nahi? Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Perretxiko beteak tipula saltsarekin Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Arroz gorriz beteriko perretxikoak prestatuko ditugu labean, eta laguntzeko tipula saltsa pikante batekin osatuko ditugu. Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Mungo soja krema ogi karraskariekin Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Soja krema, lekaleak jateko beste alternatiba bat eskaini nahi dizuegu gaur, Mungoa. Ausartu lekale berri bat probatzera. Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email
Errezeta beganoa I Moussaka Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email Grezian ezaguna den betiko plater hau prestatuko dugu gaur, Moussaka. Tweet Share share with Whatsapp share with Telegram Send by email