Asiar jatorria duen lurrunetan egositako ogi berezi hau egiten erakutsiko digu gaurkoan Iñaki Ubiriak km0 jatetxetik. Nahi duzuenarekin bete dezakezue egindakoan.
Sagar erreak egingo ditugu labean eta gozoki saltsarekin lagunduko dugu. Etxean ditugun 4 osagaiekin erraz egiten den postre goxoa nola prestatu azalduko digu Iñaki Ubiria sukaldariak.
Barazki pastela prestatzea zein erraza den konprobatu nahi? Begira ze pastel goxoa prestatu digun gaur Iñaki Ubiriak kuiatxo, alberjinia, tomate eta patatarekin. On dagizuela.
Hawaii aldetik datorren eta oso modan dagoen Poke bowl -a egiten ikasi nahi duzu? Jarraitu Iñaki Ubiriak Km0 jatetxetik dakarkigun errezeta eta on egin!
Hot Dog-ak egingo ditugu, noski, beganoak izango dira, eta etxeko ketchupa-a eta mostazarik gabeko mostaza prestatzen ere ikasiko dugu errezeta honekin. Probatu nahi?
Gaur egun beroak freskatzeko bi errezeta proposamen, elkarrekin edo banaka jateko. Salmorejoa eta Tabbouleh -a, siria eta libanon jatorria duen entsalada.