Skip to main content

Saioak

Hiri Baratzea: laburpen saioa

2019-12-27
Saio honetan aurreko 31 progranen laburpena eskeiniko dugu
Hiri Baratzea: Olibondoak landatu, ziazerbak jaso, garagardo ekologikoa eta mildioa eta oldioa

2019-12-13
Olibondoak nola landatu ikasiko dugu Oteizan Gorka Igual nekazariaren eskutik, Oteizan ere ziazerabak nola jaso erakutsiko digu Borja Etxeberriak. Garagardo ekologikoa nola egiten den ezagutaraziko digu David Ruiz de Galarretarrak. Azkenik, Iñigo Segurola mildioa eta oldioaren inguruan arituko zaigu.
Hiri Baratzea: Atxikoria eta eskarola txuritzeko teknikak, pikillo piperra jaso, zentzumenen parkeko ollategia zonaldea eta kalabazen pasarela

2019-12-06
Atxikoria eta eskarola txuritzeko teknikak ikasiko dugu bidaurretako Mikel Etxegarai nekazariaren eskutik, Lerinen pikillo piperra nola jaso erakutsiko digu Josu Iturriak. Noaingo zentzumenen parkekoko ollategia zonaldea ezagutuko dugu Mikel Baztanen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola kalabazen pasarela zonaldearen inguruan arituko zaigu.
Hiri Baratzea: Pikilloko piperra landatu, babarrun beltza jaso, Basabere eta udako barazkien uzta lorontzietan

2019-11-29
Pikilloko piperra nola landatu ikasiko dugu Arronizeko Josu Iturria nekazariaren eskutik, Bakedanon babarrun beltza nola jaso erakutsiko digu David Ruiz de Galarretak. Basabere baserri eskola ezagutuko dugu Ainhoa Eguizabalen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola lorontzietan landatutako udako barazkien uzten inguruan arituko zaigu.
Hiri Baratzea: Babak erein, intxaurrak jaso, NNEEK elkartea eta eguzkietako hortentsiak

2019-11-22
Babak nola erein ikasiko dugu bidaurretako Aingeru Tabar nekazariaren eskutik, Lesakan intxaurrak nola jaso erakutsiko digu Miguel San Sebastianek. NNEEK elkartea ezagutuko dugu David Ruiz de Galarretaren bidez. Azkenik, Iñigo Segurola eguzkietako hortentsien inguruan arituko zaigu.
Hiri Baratzea: Ilarrak erein, mahatsa jaso, zentzumenen parkeko dastamena zonaldea eta tabako landarea

2019-11-15
Ilarrak nola erein ikasiko dugu bidaurretako Aingeru Tabar nekazariaren eskutik, Oibarren mahatsa nola jaso erakutsiko digu Imanol Iberok. Noaingo zentzumenen parkekoko dastamena zonaldea ezagutuko dugu Mikel Baztanen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola tabako landarearen inguruan arituko zaigu.
 
bannerra