Atxikoria eta eskarola txuritzeko teknikak ikasiko dugu bidaurretako Mikel Etxegarai nekazariaren eskutik, Lerinen pikillo piperra nola jaso erakutsiko digu Josu Iturriak. Noaingo zentzumenen parkekoko ollategia zonaldea ezagutuko dugu Mikel Baztanen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola kalabazen pasarela zonaldearen inguruan arituko zaigu.
Pikilloko piperra nola landatu ikasiko dugu Arronizeko Josu Iturria nekazariaren eskutik, Bakedanon babarrun beltza nola jaso erakutsiko digu David Ruiz de Galarretak. Basabere baserri eskola ezagutuko dugu Ainhoa Eguizabalen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola lorontzietan landatutako udako barazkien uzten inguruan arituko zaigu.
Babak nola erein ikasiko dugu bidaurretako Aingeru Tabar nekazariaren eskutik, Lesakan intxaurrak nola jaso erakutsiko digu Miguel San Sebastianek. NNEEK elkartea ezagutuko dugu David Ruiz de Galarretaren bidez. Azkenik, Iñigo Segurola eguzkietako hortentsien inguruan arituko zaigu.
Ilarrak nola erein ikasiko dugu bidaurretako Aingeru Tabar nekazariaren eskutik, Oibarren mahatsa nola jaso erakutsiko digu Imanol Iberok. Noaingo zentzumenen parkekoko dastamena zonaldea ezagutuko dugu Mikel Baztanen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola tabako landarearen inguruan arituko zaigu.
Baratxuria nola erein ikasiko dugu bidaurretako Aingeru Tabar nekazariaren eskutik, Bidaurretan ere tipulak nola gorde erakutsiko digu Mikel Etxegaraik. Noaingo zentzumenen parkekoko usaimena zonaldea ezagutuko dugu Mikel Baztanen bidez. Azkenik, Iñigo Segurola hortentsia asperavillosaren inguruan arituko zaigu.